MotoPress

Yoshimura. Preparatorul principal al motocicletelor Suzuki.

   Pasionații de accesorii racing , ar trebui totuși sa constientizeze faptul ca fara anumite setari suplimentare  , accesoriile respective (filtru de aer sport , evacuare racing , etc)  sunt egale cu zero.diagnoza yoshimura

            Ți-ai schimbat eșapamentul , poate și filtrul de aer , sau poate te gandesti la un softwer pentru a imbunatati performantele mobrei , atunci trebuie sa știi ca daca ai Suzuki setarile se pot face cu ajutorul unui softwer Yoshimura care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul unui service autorizat Suzuki si nu numai.

            Daca ți-ai schimbat eșapamentul pentru a polua liniștea  , sau doar pentru a impresiona amicii , atunci aceasta informație sigur nu-ți va fi de folos.

               In alta ordine de idei daca esti hotarat sa faci pasul , nu-ți ramane decat sa suni , pentru a te informa care din aceștia au scula cu pricina in dotare. Setarile se fac in funcție de elementele pe care le-ai achiziționat si bineînțeles de parametrii in care vei folosi mobra.diagnoza yoshimura1111

Majoritatea motocicletelor  Suzuki pe injecție au incorporate in instalația electrica , mufa la care se poate conecta softwerul  Yoshimura prin care se pot modifica setarile. De obicei aceasta se afla sub saua pilotului si este de culoare neagra. Exemplu (GSXR 600 K4 , K5) se afla sub sa in partea stanga.

            Intervenția dureasa maxim  jumatate de ora , dar rezultatele sunt destul de simțitoare , asta daca folosesti motocicleta in parametri racing. Daca motocicleta este folosita mai mult urban atunci nu te astepta la ceva spectaculos , altfel pentru circuit ar fi indicat sa faci aceste setari.

Asfalt uscat.

Nu uita , comentariile ne incurajeaza sa revenim cu noutati din spatele cortinei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informatii Si Impresii Moto