MotoPress

Motovudu – Dark Art Of Performance cu Simon Crafar

         

            În ultima parte a anului 2011 Simon Crafar a lansat Motovudu – Dark Art Of Performance, o serie de carti și DVD-uri. Dark Art Of Performance este un ghid de instruire pentru pilotajul mai rapid pe circuit.

           Filmat la circuitul Moto GP Motorland Aragon, în nordul Spaniei, atât cartea cat si filmul au la baza experiențele anterioare ale lui Crafar, atât de curse cat și de instruire și este conceput pentru a invata orice rider modul în care acesta poate merge mai rapid si ii arata cum sa stea departe de riscurile inutile.

             Simon Crafar sa nascut la 15 ianuarie 1969 inWaiouru, Noua Zeelanda.SUZUKI TM75

             Cariera sa a început în 1981 la bordul unui Suzuki TM75 într-un campionat local de Motocross juniori  înainte de a se muta în cele din urmă cursele de strada în 1985.

              El a câștigat campionatul Superbike Malaezia în 1991.

              În 1993 el a concurat pentru Harris în Campionatul Mondial de 500cc înainte de a se alatura echipei de uzina Suzuki in clasa 250 pentru ultima parte sezonului.                                                                                                                                              Suzuki TM75                                               

           In anul 1998 castiga campionatul mondial 500cc la Donington Park pe o Yamaha YZR500.

           In urma retragerii sale din curse, Simon Crafar a continuat să se bucure de Enduro Extrem concurand în competiția Red Bull Romaniacs care a avut loc în România câștigând clasa Expert în cursul anului 2007.       

             În 2008 și 2009 Crafar a lucrat cu organizatorii competiției Red Bull Romaniacs asistand la proiectarea și cartografierea secțiunilor de traseu.                                                                                                                                                                                                           YZR500 WCM

            În cursul anului 2009 el a fost implicat într-un accident grav, cu o mașină în timp ce participa la planificarea pentru evenimentul din 2009.

           Din fericire a suferit o operație de succes implantandu-i-se o placă de metal și șuruburi în coloana vertebrala, care a dus la o recuperare aproape totala.

 

 

Sa urmarim mai jos doua clipuri video.

Deoarece opinia dumneavoastra conteaza asteptam comentarii. Daca nu va puteti exprima prin cuvinte dati un “like”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informatii Si Impresii Moto