MotoPress

Motociclist Brailean impuscat de politie.Motociclistul nu a oprit la un control de rutina.

Un filtru al poliţiei rutiere din oraşul Pogoanele, instalat pe Drumul Naţional 2C, a vrut să oprească pentru control un motociclist care gonea nebuneşte. Bărbatul de 45 de ani a ignorat semnalele oamenilor legii şi şi-a văzut de drum.

Poliţiştii l-au urmărit 10 km până au reuşit să-l oprească. Furios, pentru că nu avea permis de conducere, motociclistul a izbucnit nervos şi l-a luat la bătaie pe agentul de poliţie, după care a rupt-o la fugă.

Deşi era plin de sânge, agentul de poliţie a scos pistolul de la brâu şi a tras trei focuri de armă în direcţia fugarului. Două dintre gloanţe l-au nimerit în mâna stângă însă motociclistul nu s-a dat bătut şi şi-a pierdut urma într-un lan de floarea soarelui.

O echipă de anchetatori, coordonată de un procuror criminalist, a început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care agentul a folosit armamentul din dotare.

Motociclistul, de fel din oraşul Brăila, va fi cercetat pentru ultraj, vătămare corporală dar şi pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis.

motociclist brailean impuscat de politie

SURSA: www.stiridebuzau.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informatii Si Impresii Moto