![]() ![]() |
May 13 2010, 09:27 AM
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 39 Joined: 18-January 10 Member No.: 89 |
Haideti mah sa iesim si noi in strada cu pensionarii , bugetarii s.a.m.d ca si printre noi sunt oameni corora leau taiat astia salariile la mamici le scade cei 8 mil la 6 sa iesim sa facem o revolutie cum nu sa mai vazut! ce ziceti? ca nu mai suport , asta e genocid ne face sa murim de foame sa traiasca ei bine, fixati o ora si sa mergem .
|
|
|
|
May 14 2010, 01:25 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 114 Joined: 8-January 10 Member No.: 19 |
Haideti mah sa iesim si noi in strada cu pensionarii , bugetarii s.a.m.d ca si printre noi sunt oameni corora leau taiat astia salariile la mamici le scade cei 8 mil la 6 sa iesim sa facem o revolutie cum nu sa mai vazut! ce ziceti? ca nu mai suport , asta e genocid ne face sa murim de foame sa traiasca ei bine, fixati o ora si sa mergem . buna ideea numai ca noi romanii suntem cam gainari de fel, asa am fost si asa vom ramane. nu degeaba ne spun nemtii curve. HAIDETI BAAAAAAAAAAAA |
|
|
|
May 15 2010, 10:47 AM
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 39 Joined: 18-January 10 Member No.: 89 |
buna ideea numai ca noi romanii suntem cam gainari de fel, asa am fost si asa vom ramane. nu degeaba ne spun nemtii curve. HAIDETI BAAAAAAAAAAAA cred k dak iesim doar noi 2 nu rezolvam prea multe D: haideti mah sa mergem toti ca ,cu pensionarii au scoso la cap ca sunt batrani ..... dar noi dc sa stam sa ne uitam la stiri haideti sa mergem stam 2 zile in fata palatului mui...... si dak nu isi da demisia intram peste el cu mobrele , dak noi suntem acolo pe urma ii atragem si pe altii si poate facem o romanie mai buna sa ramanem in istorie ca Horea Closca si Crisan . Haideti sa mergem sa-i inebunim credeti ca dak ne strangem multi ! multi de tot si turam in blana rezista? sal scoatem afara sal linsam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! macar atatia sa fim! http://www.xtrem.ro/uploads/Harley%20Davidson%201.jpg si asta sa facem http://www.sibiul.ro/galerie-poze-sibiu/10...9-800031887.jpg |
|
|
|
May 15 2010, 10:57 AM
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 156 Joined: 11-January 10 Member No.: 54 |
eu am fost in strada in 89 si am fost f multi!nu am castigat decat libertatea de a vorbi la colturi!acum credeti ca se rezolva ceva cu 10-15 motociclisti? sigur nu!ori toata tara ori deloc,ne-a mancat in cur sa intram in toate aliantzele iar acum tre sa suportam...organizati ceva de amploare si s-ar putea sa apara ceva participanti
-------------------- ![]() |
|
|
|
May 15 2010, 12:50 PM
|
|
eu am fost in strada in 89 si am fost f multi!nu am castigat decat libertatea de a vorbi la colturi!acum credeti ca se rezolva ceva cu 10-15 motociclisti? sigur nu!ori toata tara ori deloc,ne-a mancat in cur sa intram in toate aliantzele iar acum tre sa suportam...organizati ceva de amploare si s-ar putea sa apara ceva participanti Pai dak tot ai fost in 89 pe treaba nu vrei sa fii conducatorul nostru ? ca eu nu stiu cum sa strang lume nu sunt cunoscut de multi sa dau zvon, asa poate tu esti mai cunoscut si sar implica toata lumea mai bine ,ce zici? |
|
|
|
May 15 2010, 01:53 PM
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 156 Joined: 11-January 10 Member No.: 54 |
Pai dak tot ai fost in 89 pe treaba nu vrei sa fii conducatorul nostru ? ca eu nu stiu cum sa strang lume nu sunt cunoscut de multi sa dau zvon, asa poate tu esti mai cunoscut si sar implica toata lumea mai bine ,ce zici? multumesc de invitatie dar nu mai am energia necesara sa ma implic!nu mai am varsta si nici puterea> e randul vostru,al tinerilor dar in limita posibilitatilor a-si participa!nici mie nu-mi convine ce se intampla intr-o tara pe care eu o stiam bogata si plina de locuri de munca! -------------------- ![]() |
|
|
|
May 15 2010, 08:48 PM
|
|
daca era o intrunire de bere si gratare se strangeau imediat romanii asa sa facem ceva pt noi ,pt romania nimeni sa mor,
sunt 6 posturi dintre care 3 ale mele TREZITIVA HAIDETI MAH TREZITI-VA |
|
|
|
May 15 2010, 10:27 PM
|
|
daca era o intrunire de bere si gratare se strangeau imediat romanii asa sa facem ceva pt noi ,pt romania nimeni sa mor, sunt 6 posturi dintre care 3 ale mele TREZITIVA HAIDETI MAH TREZITI-VA s-ar putea sa ai dreptate! -------------------- ![]() |
|
|
|
May 16 2010, 10:27 PM
|
|
s-ar putea sa ai dreptate! Pe 19 mai va fi cel mai mare protest de dupa 89 incoace ..Ora 9 piata victoriei sunt asteptate peste 40000 persoane .Romani veniti cu ce aveti pe acasa , sa dam hotii jos ..Constanta ,Mures, Timisoara , Iasi , Sibiu , Arad etc. si-au anuntat prezenta studenti , politisti , pensionari revolutionari..CIne e cu noi sa dea mesajul mai departe si DOAMNE AJUTA !!!! NE VEDEM PE 19 MAI ORA 9 Pe 19 mai va fi cel mai mare protest de dupa 89 incoace ..Ora 9 piata victoriei sunt asteptate peste 40000 persoane .Romani veniti cu ce aveti pe acasa , sa dam hotii jos ..Constanta ,Mures, Timisoara , Iasi , Sibiu , Arad etc. si-au anuntat prezenta studenti , politisti , pensionari revolutionari..CIne e cu noi sa dea mesajul mai departe si DOAMNE AJUTA !!!! NE VEDEM PE 19 MAI ORA 9 //mass daca credeti ca se poate aratatzi-va curajul! aratati ca INCA O DAta tineriii pot misca ceva in tara asta ... -------------------- ![]() |
|
|
|
May 19 2010, 05:14 AM
|
|
Pe 19 mai va fi cel mai mare protest de dupa 89 incoace ..Ora 9 piata victoriei sunt asteptate peste 40000 persoane .Romani veniti cu ce aveti pe acasa , sa dam hotii jos ..Constanta ,Mures, Timisoara , Iasi , Sibiu , Arad etc. si-au anuntat prezenta studenti , politisti , pensionari revolutionari..CIne e cu noi sa dea mesajul mai departe si DOAMNE AJUTA !!!! NE VEDEM PE 19 MAI ORA 9 Pe 19 mai va fi cel mai mare protest de dupa 89 incoace ..Ora 9 piata victoriei sunt asteptate peste 40000 persoane .Romani veniti cu ce aveti pe acasa , sa dam hotii jos ..Constanta ,Mures, Timisoara , Iasi , Sibiu , Arad etc. si-au anuntat prezenta studenti , politisti , pensionari revolutionari..CIne e cu noi sa dea mesajul mai departe si DOAMNE AJUTA !!!! NE VEDEM PE 19 MAI ORA 9 //mass daca credeti ca se poate aratatzi-va curajul! aratati ca INCA O DAta tineriii pot misca ceva in tara asta ... ne vedem astazi la victoriei |
|
|
|
Jun 18 2010, 07:13 AM
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 115 Joined: 6-January 10 From: braila Member No.: 13 |
ne vedem astazi la victoriei a venit si data cu pricina si a trecut....nika nu sa facut....daca nu se intra in forta cu zecile de mii sau sutele de mii nu se face nika ...plus ca unii le e chiar bine asa si nu mai vor alta schimbare....alti tanjesc dupa vremurile de dinainte de 89 cand nu erau asa de multi boschetari -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 8 2010, 04:44 PM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 237 Joined: 2-January 10 Member No.: 1 |
boschetaria a inflorit la noi...si se pare ca unora le chiar convine situatia
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 6th September 2010 - 05:56 AM |