MotoPress

Despre Suzuki GSXR 750 denumire de la vechiul model din 1985

Despre Suzuki GSXR 750

GSX-R 750 este denumirea modelului care a creat practic categoria supersport în anul 1985. Despre suzuki GSXR 750 stim foarte multe din anii precedenti, iar noua generatie poarta cu mandrie numele stramoşului: un şasiu ultra-uşor, ultra-tehnologizat,cu mult titan şi aluminiu, un sistem de rulare calculat armonios şi putere din abundenta

Suzuki gsxr 750 model

198 Kg greutate tolata proprie.

150 Cai Putere.

14,500 Rpm turaţie maximă.

Furcă Big Piston Showa, pentru o precizie incredibila a traselor în timpul frânărilor.

Etrieri marca Brembo pentru o eficienţa maxima şi dozabilitatea perfecta a sistemului de frânare.

Despre motorul de Suzuki GSXR 750

Motor suprapatrat, cu unghi foarte ascuţit al supapelor (10,5 grade admisie, 12 grade evacuare).

Supapele de admisie pentru Suzuki GSXR 750 sunt din titan si au un diametru de 29 mm, iar cele de evacuare de 23 mm, axele cu came fiind fabricate utilizandu-se tehnologia de ultima generatie preluata din MotoGP.

despre suzuki gsxr 750

Eşapament cu performanta marita şi greutatea scazuta cu 1,100 grame.

S-DMS Suzuki Drive Mode Selector: harta A pentru performanţe maxime pe circuite, harta B pentru ploaie şi condiţii dificile ale carosabilului.

Cutie de viteze Suzuki GSXR 750  cu rapoarte schimbate, cu treapta 1 mai lungă iar treptele 2,3,4 şi 6 scurtate şi etajate mai aproape pentru accelerarile vehemente la ieşirile din viraje. Sistem Antihopping cu utilitatea şi fiabilitatea demonstrata pe circuitele de viteza.

Amortizor de ghidon controlat electronic,( functioaneza perfect pe orice tip de carosabil)  pentru a face faţa atât la manevrele de parcare sau întoarcere pe strazi inguste, cât şi la virajele de mare viteza pe circuite, acolo unde Suzuki GSXR 750 stie cel mai bine ce sa faca.

Scariţe reglabile în trei poziţii pentru gasirea poziţiei ideale pentru oricine. Pe Suzuki GSXR 750 te simti confortabil chiar daca ai 1,60 inaltime sau 1,90.

Lap timer integrat care permite notarea performanţelor tur dupa tur.

Blitzul pentru schimbări se poate seta funcţie de turaţie, poate semnaliza prin lumină intermitentă sau aprindere constanta cu intensitate reglabila.

Ceva mai bun exista??? Din punc de verede al pretului , acesta se rezuma la calitate. Cel mai bun raport calitate-pret. Circuitul de la Adancata va asteapta.

Se poate cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Informatii Si Impresii Moto