MotoPress

Casca Predator Made in Rusia fabricata de NLO Moto

Se pare ca Rusii devin brusc inovativi atunci cand vine vorba sa iasa in evidenta cu ceva anume, altceva decat cu vodka, cu KGB sau cu vreo  escapada prin CosmosJ.De data aceasta,firma ruseasca,a iesit pe piata  moto cu un proiect de casca care te diferentiaza in trafic de toti ceilalti prin aspect si prin fiabilitate. Este vorba despre casca “Predator” și este fabricata de  NLO Moto si se poate onora doar la  comanda.

Se pare că au destule comenzi, avand in vedere ca de la data comenzii si pana la livrare va fi  nevoie de aproximativ o luna.Unii sunt dipusi sa astepte chiar si 2 luni, cu toate ca pretul acesteia este de  500 euro cu aproximatie, fara TVA, si fara taxele de transport ,vama etc.Din pacate nu am avut posibilitatea de a incerca o casca asemanatoate, dar ma abtin sa fac anumite comentarii in ceea ce priveste vizibilitatea si siguranta acesteia  binenteles.

Daca “Predator Helmet” era confectioata de branduri gen:  ARAI, SHOEI,NOLAN,AXO nu aveam nicio urma de indoiala, dar in cazul de fata permiteti-mi sa ma abtin…!Cred că rușii ar fi bine să se priceapă doar la vodka,  KGB sau  la escapadele cu câini sau cu oameni prin Cosmos!

Casca predator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informatii Si Impresii Moto