MotoPress

Aprilia SX 50 2006 … cateva cuvinte.

                 Inca mai exista producatori care isi dau interesul de a-i trata pe adolescenți ca fiind o categorie de clienți destul de profitabila. Aproape în fiecare an sunt răsfățați cu noi modele , fie ele scutere , fie ele enduro sau street. sx50

               Aprilia SX 50(2006) este tipul de enduro care a fost lansat pentru pasionatii de off road si nu numai. Face fata traficului urban și, de asemenea, se descurca foarte bine și prin ”CRATERELE” rurale ale frumoasei noaste patrii.

              In România nu s-a bucurat de un success deplin (probabil din cauza pretului de achizitie) la noi inca mai sunt chinezăriile la moda care sunt ieftine si accesibile ca pret. Asta nu inseamna ca este si un produs bun.Pana la urma, cei care au achiziționat un “Mao Zedong” sigur nu vor mai face aceeași greșeală în viitor și, bine a spus cine a spus “Ce dai aia iei”.

               In Italia au avut un mare succes în rândul viitorilor  enduristi.  Recomand Aprilia RX50 liceenilor, si tuturor acelor care doresc un produs de calitate si fiabilitate, fara a-si pierde valoarea de-a lungul anilor.

Tip motor: 2 timpiapr sx50

Nr Cilindri: monocilindru

Racire: aer

Cilindree: 49.9 cmc

Alimentare: Carburator Dell’Orto PVHA 17.5mm

Ambreiaj: multidisc umed

Cutia de viteze: 6 trepte

Transmisie finala: lant

Suspensie fata: 40mm Marzocchiaprilia sx50

Suspensie spate-hidraulic monoshock

Anvelope :Fata 90/90-21 / Spate 110/80-18Frane F/S: 1Disc  Ø260 mm/1Disc  Ø180 mm

Inaltime sa:-880mm

Rezervor:7 Litri

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informatii Si Impresii Moto