MotoPress

Aprilia Pegaso 650: inceput de sfarsit

Aprilia Pegaso 650: inceput de sfarsit.
Fie le place, fie nu le place ,unii colegi se ocupa foarte intens de repararea unui Aprilia Pegaso 650.
Motor chiulasa pegaso 650 aprilia
Nimic grav in asta. Aparent motocileta a venit cu problema la pornire. De ce oare nu porneste bijuteria? Stai sa vedem carburatia au spus unii, stai sa masuram compresia au spus altii, poate ca nu are scanteie, poate ca are probleme la CDI, poate ca bobina de inductie, dar pana la urma au ajuns de comun acord.

Scanteieste, benzineste, dar nu porneste.

chiulasa pegaso 650

 

Chiulasa este praf. De aceea si motuvul spus mai sus: Scanteieste, benzineste dar nu porneste. Asa ca: chiluasa ( scaunele de supape au fost refacute, simeringuri de supape noi, si maine incepe montatul.

reparatie motor pegaso 650

 

Le duram spor mult celor care se ocupa de lucrare. Unora le place iadul šŸ™‚ mai ales daca sunt si blonde in iad

Ā Ā Aprilia Pegaso 650: inceput de sfarsit:Ā 31-07-2015

O zi destul de racoroasa fata de zilele precedente ale acestei saptamani. Colegii au luat cu asalt lucrarile care le aveau de efectuat. Presupun ca motivul apetitului de munca se datoreaza temperaturii scazute. Avand in vedere ca, asamblarea motorului de Aprilia Pegaso 650 nu este dificila ( fata de motoarele in V sau fata de motoarele 4 in linie) propulsorul era asamblat inaintea orei de terminare a programului.

Asa ca am avut si timp de un Pepsi Twist. Saptamana viitoare urmeaza ca acesta sa fie asamblat pe cadru si binenteles pornit. Sa fie oareĀ Aprilia Pegaso 650: inceput de sfarsit ?

Presupun ca Azi Sambata personalul raspunzator de lucrare isi odihneste corpul ostenit undeva in Mamaia sau Costinesti. Cu bateriile incarcate, cheful de munca devine o sarcina mult mai placuta. Revin cu informatii suplimentare in legatura cu montajul motorului de Aprilia Pegaso 650 in urmatoarele zile.

Pentru piese de Aprilia Pegaso 650 puteti lasa un comentariu ai jos.

motor aprilia 650 asamblat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Informatii Si Impresii Moto